om

DIN LOKALE GARTNER

Velkommen til KirkenærGartneri og Hagesenter

Gartneriet har gjennomgått flere ansiktsløftinger gjennom årene for å holde kvaliteten oppe både i produksjon og salg.

Etter påbygg av nytt glasshus til salgslokale i 2011 har vi ca. 220 kvadratmeter under tak hvor du kan finne det du måtte trenge av redskap, potter, såutstyr, vanningsutstyr og interiør til din hage.

Vårt hovedfokus ligger allikevel på egenproduserte planter av høy kvalitet og at våre eksterne leverandører leverer planter til rett tid, med høy kvalitet og til rett pris.

Kirkenær Gartneri og Hagesenter ligger ved Glommas bredd i Grue Kommune.

Vårt nedslagsområde dekker klimasonene fra 4 til 7. Vi utfordrer oss selv på å være bevisste på hva vi anbefaler kunden, og har stort fokus på å få rett plante på rett plass.

Vi tar gjerne en hageprat og hjelper hvis noen er usikre på hva de skal velge. Alle skal bli sett.

Trenger du hjelp med planleggingen? Vi tegner hagen for deg!